реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Минулого року чернігівці перерахували більше 141 мільйона військового збору

Платниками Чернігівщини за січень-листопад поточного року до Державного бюджету перераховано 141,3 млн. грн. військового збору. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Чернігівській області. Грудень ще не порахували...

У листопаді надходження склали 15,8 млн.грн, що на 7 млн.грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

Кількість суб’єктів господарювання - податкових агентів, які перераховують військовий збір, протягом року збільшилася з 13,1 тис. до 15,2 тис.

Найбільші суми надходжень збору забезпечують податкові агенти, які перебувають на обліку в ДПІ у м. Чернігові, Прилуцькій, Ніжинській, Козелецькій, Чернігівській та Бахмацькій ОДПІ.

Військовий збір справляється з доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються працівнику у зв’язку з трудовими відносинами, виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри. Платниками збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти. Ставка збору становить 1,5% від об’єкта оподаткування.



Теги:російсько- українська війна. ДФС в , Податки, військовий збір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar