реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Міністр совкової інсталяції

Ну, тепер уже можна назвати прізвище людини, котра організувала радянські автомати з газіровкою на Алеї Героїв Небесної Сотні і перетворила її, за висловом Кличка, у 95-й квартал.

Це – міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Українська правда з посиланням на Музей Революції гідності повідомила, що саме відомство Ткаченка є організатором даної інсталяції.

«Організаторами заходів з відзначення 30 річниці проголошення Незалежності України є зокрема Міністерство культури та інформаційної політики» - цитує УП сайт Музею. Причому, якщо піти по посиланню, там цього абзацу вже немає – імовірно, видалили. Імовірно, на вказівку з Міністерства.

Цікаво, чи звільнить Зеленський Ткаченка за цей скандал?
Адже в самому Офісі Президента були змушені виправдовуватися і обіцяти «переглянути творчу концепцію».
Більше того, якщо виходити з наявних даних, саме Мінкульт непрофесійно підішов до справи, не повідомив належним чином про свою інсталяцію нікого – ні КМДА, ні навіть балансоутримувача території – Музей Революції Гідності.

І коли вибухнув скандал, то подію коментували усі: Офіс Президента, Музей, Кличко; а от винуватець банкета – Олександр Ткаченко і його відомство – сиділи тихо, як в рот води набрали.
Ніби вони не при ділах… Замість того, щоб чесно визнати помилку, і взяти удар на себе, змусили виправдовуватися піарників Зеленського.

Міністр пописував у своєму телеграмчику якусь пафосну блажь про аудіогіди до дня Незалежності, в той час, як поліція ламала тих, хто обурений демонтовував інсталяцію. Прекрасна вийшла картинка до Дня Незалежності.
Але, я думаю, Зеленський прекрасно зрозумів, хто його підставив.

Нагадаю, це не єдина річ, котрою Ткаченко підставляє Зеленського.
На початку серпня ряд громадських організацій виступили зі зверенням до президента з приводу бездіяльності Мінкульту щодо центральної споруди Подолу – Гостиного Двору, котрий знаходиться у державній власності і перебуває у віданні очолюваного Ткаченком Мінкульту. Громадськість дала чиновникам строк до Дня незалежності, щоб почати рятувати Двір (що не відбувається уже котрий рік).

Ігор ЛУЦЕНКО



Теги:небесна сотня, Ігор Луценко, Олександр Ткаченко, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar