реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міністр юстиції виступив за повернення смертної кари

На зустрічі із журналістами у Чернігові в ході своєї робочої поїздки міністр юстиції Павло Петренко висловився за введення хімічної кастрації для педофілів та, як виняток, повернення смертної кари для злочинців, які коять сексуальну наругу над неповнолітніми.

«Європа, як ми знаємо, проти смертної кари. Але прецендент відновлення смертної кари є, - сказав міністр. – Коли в Туреччині розкрили антидержавний заколот – відновили і смертну кару». В той же час міністр наголосив, що це його особиста думка, а не думка уряду.

«Це якесь літнє загострення – маємо цього року 50 смертей неповнолітніх на ґрунті сексуального насильства. І з цим треба щось робити», - зауважив міністр юстиції Павло Петренко. «Вважаю, що Верховна Рада просто ЗОБОВ‘ЯЗАНА підтримати законопроект №6607 щодо жорсткого посилення відповідальності педофілів перед законом, - написав міністр на своїй сторінці у мережі Фейсбук. - Хімічна кастрація, довічне ув‘язнення та потрапляння до реєстру осіб, які здійснили злочин перед дитиною - це найменше покарання, на які заслуговують ці осатанілі нелюди».

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:смертна кара, Павло Петренко, педофіли, Міністерство юстиції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar