реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Міліція, що співає

В місті Ічня Чернігівської області міліція організувала та провела концерт-огляд творчості колективів художньої самодіяльності за участю співробітників міліції 5 районних центрів області.

Серед працівників та ветеранів органів внутрішніх справ чимало творчих людей. І виявляється така особливість їхньої натури не тільки у творчому підходові до розкриття та розслідування кримінальних справ, інших аспектів виконання власних службових обов’язків, а й у потягові до мистецтва.

У цьому мали нагоду пересвідчитися десятки жителів райцентру Ічня, які завітали на організований тут концерт-огляд творчості колективів художньої самодіяльності органів внутрішніх справ України. Надбання своїх підрозділів презентували майже півсотні співробітників міліції з Чернігова, Ніжина, Прилук, Бахмача, а також господарі заходу — ічнянці.

Ще задовго до початку фестивалю в залі місцевого клубу почали збиратися глядачі. І це зрозуміло - не кожного дня можна побачити міліціонерів в досить не звичному для них образі. Крім діючих працівників міліції, на величезну сцену Ічнянського районного будинку культури виходили члени сімей правоохоронців, пенсіонери органів внутрішніх справ, а також члени добровільних громадських формувань з охорони правопорядку.

Працівники міліції, що перевтілилися цього дня на артистів, наголошують: поєднувати напружені службові будні з улюбленим хобі непросто, та вони не нарікають на долю. І щойно видається вільна година — поспішають на репетицію.

Те, що побачили присутні у залі, дозволило глядачам відкрити для себе міліціонерів з абсолютно іншої, можливо, несподіваної сторони — як талановитих і емоційних людей, здатних щиро дарувати своє мистецтво глядачам.
Бурхливими оплесками підтримували ічнянці виступ учасників ансамблю «Ветеран» обласного управління міліції. Пісні «Батькове серце», «Ярема», «Ой там, за лісочком» та інші у їхньому виконанні викликали у глядачів, в залежності від змісту творів, різноманітні почуття: від радощів до сліз на очах.

Понад дві години тривала концертна програма, художні колективи міліції подарували розкішне музичне свято всім, хто зібрався підтримати їх в цьому залі.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області



Теги:Ічня, міліція, художня самодіяльність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar