реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Міліція накрила два зали ігрових автоматів

На Чернігівщині завдяки інформації громадян міліція припинила діяльність двох гральних закладів

Другого січня до чергової частини Чернігівського міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від небайдужого громадянина, що в обласному центрі за двома адресами по проспекту Миру функціонують нелегальні зали ігрових автоматів.

За вказаними адресами негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу УМВС. В ході перевірки інформація підтвердилася тільки за однією адресою по проспект Миру.

На першому поверсі будинку правоохоронці задокументували незаконну діяльність залу ігрових автоматів, в якому знаходилося 15 автоматів та 7 комп’ютерів-симуляторів. В приміщенні грального закладу знаходився охоронник, гравців на момент приїзду слідчо-оперативної групи не було, автомати не працювали.

Цього ж дня до Козелецького райвідділу внутрішніх справ зателефонував громадянин і повідомив, що в Козельці по вулиці Комсомольській він виявив працюючий гральний заклад. Негайно за вказаною адресою було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу, де було задокументовано незаконну діяльність підпільного грального закладу, в якому знаходилося 7 автоматів, з яких 4 – в неробочому стані.

В обох випадках відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом) - карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Міліція вдячна громадянам, які сприяють викоріненню цього ганебного явища і пропонує журналістам, депутатам і простим громадянам долучитися до спільної роботи, успіх якої великою мірою залежить від вашої небайдужості.

Закликаємо всіх небайдужих жителів Чернігівщини до спільної боротьби з тим злом, що його несуть у собі підпільні осередки грального бізнесу. Якщо вам відомі подібні факти, просимо повідомляти за телефонами довіри: УМВС України в Чернігівській області - (0462) 619-102, Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області - (0462) 619-814. Жодне з ваших повідомлень не залишиться без належного реагування.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області



Теги:Козелець, УМВС в Чернігівській області, телефон довіри, гральний бізнес


Читайте також



Коментарі (0)
avatar