реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Менський сирзавод страйкує

Причиною страйку стала невиплата зарплат протягом 4 і більше місяців. Керівництво приватизованого заводу пообіцяло виплатити частину зарплати, але працівники на це не пристали. Страйк триває.

Умовити робітників не вийшло в депутата Менської міської ради Романа Бутенка, якого Ляшко сватає на міського голову Мени замість Примакова, що його зрадив. Не вийшло і в голови Менської райдержадміністрації Євгена Соловйова та діючого міського голови Геннадія Примакова.

Керівник підприємства пригрозив закрити завод. Та і це не зупинило людей. яким уже ввірвався терпець.

Представник прокуратури запропонував написати колективне звернення. Страйк триває...

Хто ж власник цього заводу? і чому влада тільки пробує гасити пожежу, а не робила нічого, коли зарплати не платилися? До того ж і місцевому бюджету завод заборгував більше двох мільйонів - Примаков цього не бачив?

До речі, керівництво заводу свої труднощі пояснює ... війною Росії. Тут уже і спецслужби мали би поцікавитись такою непрямою агітацією.

Довідка.
Філія “Менський сир” – відокремлений підрозділ приватного підприємства “Консалтингова фірма “Прометей”, *кінцевим бенефіціарним власником якого є Юркевич Анатолій Іванович, Київська область, смт Баришівка та Юркевич Ольга Федорівна, м. Київ.



Теги:Ляшко, Анатолій Юркевич, геннадій Примаков, Менський сир, мена, Страйк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar