реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мені також наснився сон...

Мені наснився путін. Вперше в житті. Власне, не тільки він, а цілий шпигунський сон.Ото сиджу, регочу і записую, поки не забула ))

Я, Ірина Фурман та Ірен Роздобудько мали таємну місію в кремлі, проникли туди, як у " Місії нездійсненній", під видом туристів. Кремль мав вигляд здоровенної школи з класами, із залом посередині.

І тут ми побачили справжнього путіна, якого людям не показують - маленького, миршавого дідка у старій, часів брєжнєва нейлоновій сорочці із звисаючими, розтебнутими, як у фраєра рукавами, із запонками на манжетах, на кілька розмірів більшій ніж потрібно і штанцях- кльош, як у вовка з мультика " Ну, постривай" , які з нього увесь час спадали. Він тюпав залою, за них натовпом його свита і секретарки у синіх костюмчиках.

Ми все вивідали, і навіть бачили, як схопили когось із тамтешніх, як зрадника.

Місцева прибиральниця зрозуміла, що ми з України, бо сама була українською тіткою і дуже просила нас не розмовляти українською, щоб ніхто не здогадався, що ми - українські шпигуни.

Ми чули, як путя віддавав наказ щойгу, що, мовляв, в кремлі є українські шпигуни і треба перекрити всі вокзали і аеропорти, щоб вони, тобто ми, не могли вибратися.

Далі прибиральниця почала сваритися з кимось за недбало покинуту мітлу у дворі і дуже боялася, щоб нас не розкрили, бо у мене якогось дива був із собою пакет із АТБ, ну, такий, типу термо, а на ньому зображена червона калина, і я його залишила в одній з кімнат.

А путін тим часом зайшов до якоїсь кімнати. І тут Ірен сказала , що час! Вона пішла за ним , зачинила за собою двері і раптом всі почули голосний свинячий визг. Все затряслося і всі зрозуміли в кремлі, що путя вмер.
Словом, вона його тойво.

Потім вийшла , як ні в чому не бувало.
А я подумала, що якщо вдасться вибратися звідси, то обов'язково побуваю у Флоренції.

Лора ПІДГІРНА

картинка з Depo.Львів



Теги:щоденники війни, сон, Лора Підгірна, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar