реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мажори - не середній клас

Тут товариш, говорячи про суцільне голосування студентів з навчального закладу, що випускає дурналістів, за зелених, дивується, що не спрацювала класова чуйка.

Мовляв, там же студенти - всуціль мажори, а проголосували, як прості люди (тм).

Сум в тому, що наші мажори й непмани, як правило, жодним чином не мають відношення до класичного середнього чи продуктивного класу. Власне, мажорів більше на прокурорів вчитися віддають...

Але, в будь-якому разі, здебільшого, це - нащадки чиновників, прокурорів, суддів, мусорів і інших «службовців», яких помилково, за майновим станом, обзивають середнім класом.

Кожен такий «заможний середняк» є плоть від плоті простолюду, найбільш вертка його частина, або є спадковою номенклатурою.

І те й те дивиться на «народ», як на кормову базу й радо само назветься хоч слугою, хоч повією, розуміючи істиний стан речей і хто кого «служить».

А справжній середній клас, задовбаний непомірним перерозподілом здобутого працею, просто на сьогодні не відіграє в країні жодної ролі.

Тому ми й кажемо постійно, що альтернативи об‘єднанню продуктивних сил з метою здобуття чи розширення політичного представництва, немає. Тому ідея республіканства актуальна як ніколи.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:мажори, середній клас, Олександр Сосницький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar