реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Мати загиблого атовця читала на Донбасі вірша про свого сина

Академічний народний хор Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник та головний диригент, заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур) побував з концертами у містах Бахмут, Новогродівка та Селідове Донецької області.

Про це повідомили у Департаменті культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, пише сайт Високий вал.

Програма складалася з українських народних пісень і хореаграфічно-вокальних композицій у постановці заслуженої артистки України Людмили Джим та артиста балету Академічного народного хору Віктора Войникова.

Також у концерті народного хору брала участь Олена Белеванцева - мати старшого солдата 13-го батальйону ЗСУ Володимира Близнюка, який загинув 6 вересня 2014 року в Станиці Луганській під час проведення АТО. У її виконанні прозвучала патріотична поезія українського поета Василя Симоненка, а також власний вірш, присвячений своєму сину.

Глядачі із задоволенням сприймали концертну програму та висловили сподівання, що Академічний народний хор невдовзі знову завітає на Український Донбас.



Теги:Станиця Луганська, селідове, Бахмут, АТО, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar