реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Машина для голови

На сесії Семенівської районної ради виник скандал: на освітянські гроші куплена автомашина для голови адміністрації.

Доходи районного бюджету в цьому вимираючому районі заплановано збільшити на 900 тисяч гривень. Звісно, за рахунок дотації з державного бюджету. Скандал розгорівся навколо питання про харчування школярів. Начебто хто ж проти такої благородної справи?


Але, як часто буває, одне питання тягне за собою друге – якщо на харчування виділяються 54 тисяч гривень, то чому тоді за 60 тисяч куплена на райвідділ освіти автомашина «ДЕО – сенс», якою користується голова районної адміністрації Сергій Євменов?
 Чому ті тисячі не направлені на ремонт приміщення архіву, про що йде мова давно? – питав на сесії депутат Ярослав Майданський, що два роки тому був керівником районної адміністрації, а зараз природно опинився в опозиції. – Без районного трудового архіву не може нормально жити район – це ж довідки всіх працюючих колись і тепер. А ремонт передбачений ще планом заходів на 2011 рік.

 Харчування дітей в школах району нестабільне, -- наголошував інший опозиціонер, депутат районної ради Василь Малкович. – З квітня уже нема грошей на харчування, не було і у вересні. Чим таким важливим займається районна адміністрація, що не може налагодити цю справу?

Йому відповіли, що то так погано міністерство спрацювало на тендер, але факт використання освітянської машини спростувати нинішня влада не може.

В Семенівській районній раді створена коаліція Партії регіонів, комуністів, соціалістів і Народної партії Литвина. Названа патетично – «На підтримку Президента». Як влучно зауважив той же Ярослав Майданський, Президентові працювалося би спокійніше без такої підтримки…

До речі, рівень цього «прогину» можна зрозуміти, якщо згадати слова голови Семенівської районної державної адміністрації Євменова, який ще у вересні на сесії районної ради щиро дивувався – на верху, мовляв, говорять про реформи. Я не розумію як їх можна проводити в цей час?!

Бунт опозиційних депутатів не вдався і районна газета його успішно замовчала. Навіть підтримка одного чесного комуніста – Івана Коваленка, не дала опозиційній меншості винести це питання на обговорення. Стабільні 19 голосів владної коаліції тупо забалотували можливість обговорити хоч один елемент несправедливості в Семенівському районі. Стабільність і добробут з покращенням життя уже сьогодні успішно крокують Україною… Що вибрали – те й маємо!

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:Корупція, Семенівка, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Заказная чушь
avatar
2
Отак і Янукович з Азаровим, брешуть людям в очі, мовляв, це все журналісти перебрехують і "покращення" неминуче крокує по Україні, та чогось ніхто крім осіб наближених до ПРівської більшості, та олігархів того "покращення" ані трохи не відчувають. Навпаки, простим українцям стало так зле, що такого ще не було і дедалі все гірше. Пан В. Чепурний має сміливість і написав абсолютну правду і казати про це "Заказная чушь" є вершиною цинізму, або недолугісті.
avatar
3
А депутат Майданский не хочет рассказать, как в находясь на посту главы администрации на служебной «Волге» занимался исключительно вопросами открытия филиалов своих аптек в районах области, доведя машину до состояния металлолома? Почему за пять лет у власти он так и не удосужился отремонтировать архив, по которому так льёт слёзы сейчас? Как придя к власти на оранжевой волне он захлёбываясь слюной рассказывал, как он построит в районе кучу новых заводов, которые будут выпускать пылесосы и пр. электронику, а в результате похоронил государственный хлебозавод, открыв таким образом дорогу частным пекарням. И у точно не расскажет вышеупомянутый депутат, что вершиной его правления стал протокол о коррупции, составленный на него. И если кто и «бреше», так это данный товарищ, которому чертовски хочется опять во власть.
avatar