реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Марафон єдності чи цензури імені Зеленського?

"Марафон єдності" - сидить Мосейчук-Скабєєва і два блдтехнолога Банкової і базікають про те, шо Пороху треба піти на пенсію, а Зеленський недосяжний і ващє - космос, закатує очі і заламує руки Наташа...

Політтехдядізавикликом - Гайдай і Фесенко. Тема - "а шо там із рейтингами і наступним парламентом". А шо такоє? А уже, типу, війну закінчили і можна вертатися до рейтингоефірнихбатлів? А чим "можна тільки хвалити одну особу" відрізняється від російського "любити можна лише офіційного Вову", а на інших виписана ліцензія на атаку? А коли дозволять критикувати владу? Чи поки одні не_критикують_бо_війна, інші увірували в свою непорушність? Так вже б транслювали наживо наради Подоляка...

upd: ...і ще цікавий нюанс - "...так а хто ж іще буде в політичному просторі (типу, окрім сонцесяйного)?" питає ведуча. А "експерти" в унісон: "...ну, зараз треба придивлятися до волонтерів, може з того середовища вийдуть політики нового покоління...". Це на пабліку тестують реакцію на проект-сателіт Банкової, котрому доручать роль "нові обличчя 3.0"? Чи це заради того, щоб пересварити на підльоті усі волонтерські спільноти - "а хто це там до політики намилився і зараз волонтерством рейтинги намолює?"

І щодо децентралізації - зневажливе і через губу від Гайдая, типу "те, що називали децентралізацією", мовляв не було реальною місцевою владою, а от зараз... Цікаво, "а от зараз", це мають на увазі феодальні повноваження ОДА? А з якого боку російська формула "государєви люді на мєстах" стала децентралізацією?

І все це у єдиному ефірі без жодної альтернативної позиції. "Партія у нас одна, а стучать надо чащє..." (с) радянський анекдот.

Віталій ГАЙДУКЕВИЧ



Теги:інформаційний простір, команда ЗЕ, Ірина Верещук, Віталій Гайдукевич


Читайте також



Коментарі (0)
avatar