реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Мантрами неба, оберегом любові

Ця книга мала народитися ще взимку, тоді б я подарувала найперший екземпляр авторці передмови - дорогій і незабутній Ганні Василівні Арсенич-Баран. Але... пологи були важкими та затяжними. Тому вона з"явилася на світ значно пізніше. Містика: книга народилася якраз у день народження пані Ганни... Ця найбажаніша моя книга, вистраждана, виплекана радістю і смутком, молитвами і святістю душ, причетних до неї, тепер буде добрим і світлим оберегом.

Ганно Василівно, я чую вітання з небес, бачу Ваші розумні, блакитні очі, щодня читаю передмову, як молитву і замовляння силою українського слова, що житиме вічно як на небі, так і на землі... Дякую, що Ви були і є у моєму житті, бо пам"ять про Вас нетлінна.

Щиро дякую за потужне сприяння у виданні збірки голові Бахмацької міської територіальної громади Павлу Миколайовичу Шимку. Хто зна скільки ще б чекало це видання на свій зоряний час, якби не він?

Низький уклін директору видавництва "Український пріорітет" Володимиру Федоровичу Шовкошитному. Незважаючи на неймовірну зайнятість, все ж знайшов час для поезії!

Дорогі друзі, читачі, знайомі та незнайомі мені люди, маю велику надію, що книга припаде вам до душі і зробить цей світ трохи теплішим, добрішим, щирішим. З радістю відгукнуся на запити про придбання у приватних повідомленнях.
Затишку вашим душам молитвою поетичного слова, мантрами неба, оберегом любови.

Ольга БАТЬКОВСЬКА



Теги:Володимир Шовкошитний, Ганна Арсенич - Баран, Ольга Батьковська, нві книги, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar