реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Маніпуляції Соколова розкрив політолог Євген Магда

Політолог Євген Магда на зустрічі з чернігівськими журналістами назвав маніпуляцією заяви чинного мера Соколова про загрозу приватизації ТЕЦ і “Водоканалу”.

“Смішно чути, коли мер будує свою кампанію не на власних досягненнях, а не боротьбі з вітряками. По-перше, законом прямо заборонена приватизація таких об’єктів, як ТЕЦ. По-друге, на днях чернігівці отримають платіжки за тепло і гарячу воду з одними із найвищих в Україні цін. Це тому, що власники фірми, яка орендує ТЕЦ мають дуже тісний контакт з діючим мером, що дозволило їм влітку пролобіювати значне зростання тарифів. Не виключено, що за цим київським підприємством стоїть безпосередньо Олександр Соколов”.

Також Магда звернув увагу на той епізод, що Спілка ветеранів Афганістану (до неї входять ветерани з Росії, України та всіх пострадянських республік) фінансується з Кремля. Політолог обурився діями чинного мера, який під час російської агресії надсилав вітальні листи до Пскова, в той час, як Псковська дивізія на Донбасі вбивала наших хлопців.

“Для прикордонної області дуже важливо не допустити до керівництва містом сепаратистів”, - зазначив Євген Магда.

Насамкінець, Магда закликав Чернігівців прийти 15 листопада на вибори та проголосувати:
«Чернігів не повинен боятися змін. Тому що лише вони дозволять якісно покращити життя. Потрібно просто зважувати конкретні справи, а не якісь маніпулятивні гасла”.



Теги:Псковська дивізія, Чернігівська ТЕЦ, спілка ветеранів Афганістану, Євген Магда, Олександр Соколов


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
І інший кандидат чому нічого не робить, сидячи в ВР, щоб ця клята війна вже зупинилась Головним чинником при голосуванні за цих депутатів ВР та президента було припинення війни
avatar
2
А другой кандидат когда перестал быть сепаратистом? он даже поже первого кандидата покинул ряды ПР
avatar