реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Майстер спорту декларує доходи

З 1 січня розпочалася кампанія «Декларування – 2012». Кожному громадянину, що звертається до податкової інспекції, створено належні умови для подання декларації та надаються кваліфіковані консультації. На сьогодні одним з головних завдань податкової служби є налагодження співпраці з платниками податків таким чином, щоб для громадян деклараційна кампанія була зручною, а для податківців – результативною.
У період проведення кампанії декларування стало доброю традицією зустрічати відомих громадян міста, а це і діячі культури, художники, спортсмени та інші.

Днями гостем ДПІ у м. Чернігові був В’ячеслав Деркач. Майстер спорту міжнародного класу з біатлону. Призер чемпіонату Європи, етапів Кубку світу, Всесвітньої універсіади, учасник зимових Олімпійських ігор у Ванкувері. Вихованець Заслуженого тренера України Зоца Миколи Миколайовича.

Він вже не перший рік зустрічається з податківцями міста. Він впевнений, що сумлінність кожного громадянина, зокрема, у сплаті податків, допоможе нам піднести Україну не тільки до нових духовних висот, а й до економічного зростання. Він відмітив професіоналізм колективу та побажав податківцям для зростання позитивного іміджу податкової служби і надалі продовжувати тісне спілкування з діячами культури, спорту та відомими людьми держави.

Ірина БЕРЕГОВА, ДПІ у м. Чернігові ДПС



Теги:Вячеслав Деркач, декларування, біатлон, ДПІ в Чернігові


Читайте також



Коментарі (0)
avatar