реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Люстрація? Член ЦК КПУ не чув...

Минуло 7 листопада (чи то пак ноября, точніше, 25 октября, за їхнім, давнім, стилем) — 101 роковин перевороту в Пітєрє. Чи є ще на наших теренах тяглові нащадки цього мракобісного дійства? — зійдете з дива ви.
Є! - нагадаю-скажу я вам.

І вони не просто живуть!!! А спокійно засідають у Верховній Раді України. У блоці самого Петра Олексійовича Порошенка. (БПП). І час по час, так, між іншим, аби не нудьгувати, начебто знічев'я, передають кудись, чи то МП УПЦ, чи то бершадській мерії — приватно-збудовані свої(!!!) церкви...

Один із них: Анатолій Сергійович Матвієнко...

Отже: Ан.Серг.Матвієнко, З 1977 — на комсомольській роботі. З грудня 1977 року — перший секретар Бершадського райкому ЛКСМУ. З вересня 1980 — другий секретар, з 1983 — перший секретар Вінницького обкому ЛКСМУ. З березня 1985 — секретар ЦК ЛКСМУ. Жовтень 1988–1989 — аспірант кафедри економіки Вищої партійної школи при при ЦК КПУ. з1989р.по 1991р. – перший секретар ЦК ЛКСМУ. Член ЦК КПУ!

Ще раз, до посутнього слова: Верховна Рада України 16 вересня 2014 року ухвалила Закон «Про проведення люстрації в Україні». Президент України Петро Порошенко підписав його 9 жовтня. Чинності він набув 16 жовтня. Закон цей зосібна значить:«4. Заборона, передбачена частиною третьої статті 1 цього Закону, застосовується до осіб, які: 1) були обрані і працювали на керівних посадах Комуністичної партії Радянського Союзу, Комуністичної партії України, Комуністичної партії іншої союзної республіки колишнього СРСР, починаючи з посади секретаря районного комітету і вище; 2) були обрані і працювали на керівних посадах, починаючи з посади секретаря ЦК ЛКСМУ і вище; 3) були штатними працівниками чи негласними агентами в КДБ СРСР, КДБ УРСР, КДБ інших союзних республік колишнього СРСР, Головному розвідувальному управлінні Міністерства оборони СРСР, закінчили вищі навчальні заклади КДБ СРСР (крім технічних спеціальностей)».

Вже з ЦИМ УСІМ перший секретар ЦК ЛКСМУ і член ЦК КПУ Анатолій Матвієнко потрапляє під ЗАКОННУ ЛЮСТРАЦІЮ!!!
Натомісь він засів у Блоці Петра Порошенка у ВР. Коли 24 серпня ми вийшли на гору ЦК КПУ і скинули звідти червоно-синю шмату, а ВР, під тиском українського народу, проголосила Самостійну Україну, він, один із чотирьох, проголосував ПРОТИ України!!! - за ГКЧП!!! Вже - Сука!!! Вже – ворог України!!! Можете підняти протоколньні архіви!!! Там УСЕ Є!!! Паралельно, тоді ж, у серпні, всі "свої комсомольські" гроші перекинув на Москву - там заснував фірму "Август". Ось звідки всі їхні хвалені ФОНДИ. Його, Кравчука й іже з ними... Потому створив "Собор", приєднався-пристав до УРП, земля пером її очільникові, Левка Лук'яненка, за чемною бесідою, під каву, в парку столичних «Золотих воріт».... За певний час, у столичному Будинку архітектора, на Грінченка, 7 «полюбовна згода» накрилась!!! Далі - партії "Трудовий конгрес", НДП! Потім приліпився, як і "я-ворюга", до світлої пам’яти Василя Стуса - якого вони, всі хором, посадили-вбили – книжки-пам'ятники відкривати!!! Нині, в теперішньому “минулому-майбутньому" — церкви... Хоча, і то, знову ж таки, між іншим, Церква у нас відділена законом від держави!!!
І що - на вислід?!…

Жодної тобі — хоча б на крихту!!! — люстрації…
Сама лише профанація на вустах...

Олександр СОПРОНЮК



Теги:Люстрація, Олександр Сопронюк, комсомольці, Анатолій Матвієнко, Вінниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar