реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Любіть Україну!

Зі святом вас, дорогі наші читачі!

Чесно кажучи, не можемо впадати в дуже бравурний настрій: Україна — не така, якою нам хотілося її бачити на початку боротьби за незалежність.

Не така влада, відповідно — не такі зарплати, не такі дороги, не такі пенсії, не така екологія, не такі суди... І цей список можна продовжувати до кінця сторінки. Зрештою, і сусід наш головний «помагає», про що пишемо в номері.

Але, як казав один мудрий чоловік, іншого народу ми не створили — мусимо мати справу з цим. З народом, який вибрав таку владу, який терпить такі суди, дороги, хабарі тощо.

Але народ, як і владу, можна змінити. І доволі швидко. А ось іншої України ми не маємо. Мусимо любити цю. Як не вибирають матері — так не вибирають і батьківщини. Ми можемо втекти за кордон, як це зробили багато колишніх наших співвітчизників. Але тоді сумуватимемо за Україною до кінця своїх днів і наших дітей віддамо іншим націям, іншим державам. Зрештою, зрадимо могили своїх дідів-прадідів, зрадимо своє небо над головою і землю під ногами.

Патріот — той, хто живе тут і змінює Україну. Починаючи з любові до себе, своєї родини, своєї вулиці, свого міста чи села і так — до держави. Будьмо патріотами, якщо хочемо жити в якісній країні! Змінюймо світ навколо себе, і Україна обов’язково зміниться!

Любіть Україну! Як сонце любіть! Найпрекраснішу країну, бо вона наша!

Ваша «Сіверщина»



Теги:Сіверщина, емігранти, День Незалежності, любіть Україну


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Країну нашу ми, пане Василю, любимо, а державу нашу - не дуже.
Але, дякуючи Богу, до Вас дійшло нарешті що треба робити - просвітити народ, він стане кращим і все, в т.ч. менти, судді, прокурори, комунальщики, чиновники, депутати та всі інші наші слуги, котрим ми довіряємо служити нам, стануть іншими, чеснішими і совіснішими. І йти служити нам вони будуть не лише ради окаянної наживи особистої , а заради поліпшення нас і життя нашого. 
Надіюсь, що з прозрінням, Ви припините займатися дрібним політикаством і станете служити тій меті, що записана батьками-засновниками "Просвіти" в первісному її статуті.
avatar