«Літо в банці» від бібліотеки
Карантин вніс жорсткі правила у роботу закладів культури, які змушені були фактично припинити свою діяльність. Особливо це стосується бібліотек, які без контакту з читачем жити не можуть. Тож ентузіастам доводиться вигадувати онлайн-акції.
Працівники Менської публічної бібліотеки організували різні заходи. Наприклад, «Читай вголос», «Історія у фотокартках», а нещодавно створили рубрику «Літо в банці» на сторінці бібліотеки в соціальній мережі. Там працівники бібліотек Мени, Макошиного, Дмитрівки та інших діляться своїми рецептами. Їх з успіхом можуть використати і читачі.
Ось один із рецептів з цієї бібліотечної акції.
Консервовані кабачки.
Потрібно: 3 кг кабачків кружальцями, 1 кг моркви, натертої по-корейськи, 1 склянку цукру, 1 склянку олії, сіль за смаком.
Варити 20 хвилин. Додати: 100 г розчавленого часнику, 100 г оцту, 1 чайну ложку червоного перцю.
Варити ще 10 хвилин. Розкласти у банки і закатати.
Фото з сайту «Сусіди сіті».
"Голос України"
Працівники Менської публічної бібліотеки організували різні заходи. Наприклад, «Читай вголос», «Історія у фотокартках», а нещодавно створили рубрику «Літо в банці» на сторінці бібліотеки в соціальній мережі. Там працівники бібліотек Мени, Макошиного, Дмитрівки та інших діляться своїми рецептами. Їх з успіхом можуть використати і читачі.
Ось один із рецептів з цієї бібліотечної акції.
Консервовані кабачки.
Потрібно: 3 кг кабачків кружальцями, 1 кг моркви, натертої по-корейськи, 1 склянку цукру, 1 склянку олії, сіль за смаком.
Варити 20 хвилин. Додати: 100 г розчавленого часнику, 100 г оцту, 1 чайну ложку червоного перцю.
Варити ще 10 хвилин. Розкласти у банки і закатати.
Фото з сайту «Сусіди сіті».
"Голос України"
Читайте також |
Коментарі (0) |