реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Листи синові

Ненаписані листи до сина...Хто такий справжній чоловік? Що таке «бути справжнім чоловіком»? Дуже важко дати відповідь на подібне питання. Але ми іноді говоримо про це з сином. Говоримо про те, що непогано було б завжди бути гідним і зберігати власну гідність.

«…Вчиняй так, щоб за свої вчинки не доводилось виправдовуватись. Але якщо потрібно – пояснюй, сину. Це вміння теж дуже важливе. Якщо потрібно – проси пробачення.

Намагайся бути ввічливим. І якщо є навіть мінімальна можливість, завжди дякуй. Якщо не знаєш як вчинити – роби чесно, роби так, як вважаєш за потрібне.

Будь добрим. Але не «добреньким». Не можна пробачити все, але те, що можна – ти відчуєш і зрозумієш сам. Будь щирим. Будь собою.

Я хочу, щоб ти відбувся. Знайди собі таке заняття, яке б дуже любив саме ти! І яким би ти міг займатися все своє життя – і тоді ти ніколи не будеш важко працювати.

Будь коханим і кохай – це надзвичайно важливо.

Якщо у тебе залишиться хоча б краплина сили, все ж таки не давати зруйнувати всередині себе те, чому ти навіть не можеш дати назву, але те, що тебе створює - не руйнуй. Постарайся не зрадити себе. Тому що дуже важко, майже неможливо, збирати себе по частинках. Ти не завжди можеш бути сильним.

Якщо все ж таки зберешся - крокуй далі. Тоді ти багато чого зможеш!

Пам’ятай про близьких. Ну, хоча б іноді. Близькі завжди тебе люблять не «за те, що», а «тому що».
Вмій відпочивати, але працюй добре. Тобі буде приємно знати: «Те, що я роблю, я роблю добре!»

Це важливе заняття і постійна робота – бути собою і відчувати себе чоловіком. Це заняття на все життя.
Обіймаю.
Тато».

Ахтем СЕІТАБЛАЄВ



Теги:Ахтем Сеїтаблаєв, чоловіки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar