реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Лісова феєрія» у Холмах

На День селища Холмів Корюківського району відбулося свято грибів «Лісова феєрія» .

Під час заходу на центральній площі мешканці мали змогу продегустувати грибні страви на будь який смак. Господині провели майстер-класи з приготування традиційних грибних страв. Гості змогли їх скуштувати, а також придбати свіжі, мариновані та сушені гриби. Працювала виставка народних умільців де можна було не тільки помилуватися чудовими виробами, а й придбати плетені хустки, вишиті рушники, бісерні картини та ікони. Велася жвава торгівля сільгосппродукцією.

На сцені лунали народні та популярні українські пісні. Незважаючи на прохолодну погоду артисти художньої самодіяльності Холминського міського будинку культури, вихованці Холминського будинку дитячої та юнацької творчості, дитячий вокальний ансамбль Жуклянського сільського клубу, «зразковий» вокальний ансамбль «Тріумф» Корюківського БДТЮ розважали гостей та мешканців селища.

Зі привітальним словом до всіх звернувся заступник голови Корюківської райдержадміністрації Володимир Полубень та вручив Почесні грамоти райдержадміністрації Нагорному Олександру Петровичу – директору Холминського міського будинку культури та Дуреку Олександру Васильовичу - вчителю української мови та літератури Холминської загальноосвітньої школи за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток національної культури, активну участь в художній самодіяльності та з нагоди Дня селища. Юлія Сита – начальник відділу культури і туризму Корюківської РДА привітала жителів селища зі святом та вручила цінний подарунок Тетяні Головій – методисту Холминського міського будинку культури. Отримали подарунки і вихованці будинку школяра – стилізовані вишиванки від Ірини Дем’яненко та Владислава Мозгового - помічників народного депутата Анатолія Євлахова.

Гості вітали громаду зі святом, дарували діткам повітряні кульки та книжки. Під час свята всі охочі могли взяти участь у конкурсах і розвагах, святкових лотереях, а діти розважитися на атракціонах. Селищний голова Віталій Запорожець вручив нагороди та подарунки односельцям в різних номінаціях. За найбільший знайдений гриб, за найбільшу кількість одночасно зібраних грибів, наймолодшому та найстарішому жителю Холмів, ювілярам, кому виповнилось 50 та 60 років, матері – героїні та іншим.

За інформацією відділу культури
і туризму Корюківської райдержадміністрації



Теги:День селища, Холми, гриби


Читайте також



Коментарі (0)
avatar