реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Лідери об’єднаної опозиції захищають Юлію Тимошенко аргументами Віктора Медведчука

Так звані нові обличчя об’єднаної опозиції захищають своїх політичних патронів, відмовляючись від своїх попередніх висловлювань про небезпечність приходу очільників БЮТу до влади.
Про це заявила речник Президента України (2005-2010рр) Віктора Ющенка, Ірина Ванникова.
Вона нагадала, як 2010 року Анатолій Гриценко, який довго торгувався перед тим, як приєднатися до Об’єднаної опозиції, вважав Тимошенко та Януковича «хижаками за натурою». Гриценко заявляв, що він особисто не може підтримати жодного з них, оскільки жоден з них не виконуватиме власних популістських обіцянок та не змінить ситуації в країні на краще.
Тепер міністр оборони за квотою Президента Віктора Ющенка у характерних драматичних висловлюваннях пропонує покласти саме на Ющенка відповідальність за газові контракти 2009 року, підписані Юлією Тимошенко. При цьому Анатолій Гриценко використовує аргументи Віктора Медведчука. Захищаючи правомірність укладених Тимошенко проросійських контрактів, екс-міністр оборони говорить про третього Президента як про руйнівника начебто вигідної ціни на російський газ.
Об’єднана опозиція відкрила свої двері для політиків позавчорашнього та вчорашнього днів, позиція та партійна ідентифікація яких визначається рейтингами, а не політичними цінностями чи програмами. За минулі 4 роки незмінним для так званої опозиції залишається лише орієнтир на інтереси Кремля, в тому числі донесені через давнього політичного консультанта лідера БЮТу, особисто наближеного до кремлівського керівництва Віктора Медведчука.
Варто пам’ятати, що серед українських політиків лише Віктор Ющенко – єдиний непідконтрольний Кремлю.

Прес-служба «Нашої України»


речник Президента України (2005-2010рр) Віктора Ющенка, кандидат у народні депутати Ірина Ванникова.








Коментарі (1)
avatar
1
Гриценко у Чернігові чітко говорив про те, як він хоче стати Президентом. Певно, тому й пішов від Кличка, бо розуміє, що саме Кличко й буде балотуватися на Президента
avatar