реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Лідер опозиції -- Ліна Костенко

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко у своєму відкритому листі з Лук'янівського СІЗО запропонувала опозиції об'єднатися навколо високоморальної та патріотичної людини.

"Звертаюся до всіх лідерів опозиційних партій з уклінним проханням в цій важкій ситуації, коли Україна продається з молотка разом із землею, стратегічною власністю та з європейською перспективою, коли свобода українців знищується щохвилинно, коли наша вистраждана безцінна незалежність вже майже зраджена - нарешті по-справжньому, а не в гаслах, об'єднатися та дати на парламентських виборах у 2012 році справжній бій правлячій мафії", йдеться у листі.

Як зазначила Тимошенко у повідомлені, вона вважає, "що справді реальним може бути лише об'єднання в єдиний партійний список на основі нейтральної партії та в єдиний список по висуненню кандидатів на мажоритарних округах. Тільки в цьому випадку для всіх опозиційних партій з'явиться шанс запобігти опозиційним взаємопоборюванням та з великою перевагою виграти справедливий бій "Україна проти мафії". Вірю, що опозиційні сили можуть знайти такий консенсус без дріб'язкової боротьби за пропорції та привілеї у списках та хоч один раз продемонструвати любов до України, а не до себе".

Також Тимошенко закликала опозицію напередодні парламентських виборів оприлюднити єдиний список для обговорення у суспільстві.

"Спільний список такої команди треба було би оприлюднити заздалегідь для суспільного обговорення та запросити очолити цей список високоморальну та патріотичну людину рівня Ліни Костенко. Прошу "Комітет опору диктатурі" розглянути мою публічну пропозицію разом з усіма опозиційними партіями та прийняти її заради України. Вірю, що справжня відповідальність за майбутнє України значно цінніша за власні амбіції політиків", зазначає Тимошенко.
Відголос



Теги:Юлія Тимошенко, вибори- 2012, Ліна Костенко, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar