реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Леоніду Іллічу далеко до найвеличнішого

Заходжу в новини, читаю. 95 гривні не великі гроші, але трохи щось мені не тойво, як би то по м'якше написати, не зайшло. Але прошу звернути увагу, хто видавець і хто упорядник цієї всієї ,,хринології''.

Видавництво «Фоліо» уклало збірник промов президента Володимира Зеленського. Упорядник видання – генеральний директор видавництва Олександр Красовицький. Хроніку подій підготував доктор історичних наук Віктор Воронін.
Я вже навіть вирішив замовити 10 примірників цього бестселера. Це ж яка видатна ,,хринологія'', подумав я. Там мабуть буде згадано, як таємно перед війною приїжджав в Україну директор ЦРУ і мав зустріч із самим зеленським де попереджав про вторгнення рашистів, або чому за такий короткий період вдалося окупувати Південь України.
Але для початку вирішив глянути хто такий Красовицькии. Читаю.

Підозрювався в активному сприянні виданню книг Бузини й Корнілова антиукраїнського характеру. Перед тим видавав книги одіозного міністра-українофоба Табачника. У вересні 2016 року мережа книгарень Є припинила співпрацю з видавництвом Фоліо з етичних міркувань та для захисту працівників від тиску Олександра Красовицького на працівників мережі.

А тепер глянемо хто такий Воронін. Про цього персонажа взагалі мало новин, але дещо накопав. Читаю.
1994 р. в Адміністрації Президента України – начальник відділу, заступник начальника Управління з питань зовнішньої політики, з 1997 р. – науковий консультант Президента України.
Кандидат історичних наук, автор (співавтор) кількох наукових монографій. Член Партії регіонів з 2006 р.
З 29.04.2011 – Перший заступник Голови Державної архівної служби України.
Автор книги «Столипін: хресна дорога реформатора».

Ярослав ЛІСЕВИЧ



Теги:команда ЗЕ, Леонід Брежнєв, видавництво Фоліо, Ярослав Лісевич


Читайте також



Коментарі (0)
avatar