реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ленд-ліз для України підписано

Це матеріальна основа антипутінської коаліції, що кілька днів тому сформувалася в Німеччині на американській авіабазі Рамштайн у складі 43 країн.

Аналогічна антигітлерівська коаліція склалася під час Другої світової війни. Прикметно, що теперішня коаліція за складом її провідних учасників (США, Велика Британія і Радянський Союз) нагадує ту історичну. Тільки тепер третім (а по факту першим) її провідним учасником замість СРСР є Україна.

Саме завдяки ленд-лізу, який у жовтні 1941 року США надали РС, була розгромлена нацистська Німеччина. Ну а тепер таку історичну місію покладено на Україну.

Немає жодного сумніву, що ЗСУ, які, маючи здебільшого застаріле радянське озброєння, з гідністю витримали удар так званої другої армії світу, тепер, отримавши сучасну західну зброю і техніку, відправлять рашистів слідом за їхнім флагманським кораблем "Москва".

Провідні країни світу на чолі зі США зробили свою ставку у російсько-українській війні не тільки на демократію, а й на фаворита. Ніхто вже немає сумніву у перемозі України і для цього їй надається найсучасніше озброєння та інші матеріальні ресурси у достатніх для цього обсягах. Тепер для остаточної перемоги Україні потрібно тільки трохи часу.

З цієї війни Україна вийде набагато сильнішою, ніж була раніше, а відтак досить швидко займе одне з провідних місць у сім'ї європейських і світових держав.

Анатолій НОВИКОВ

На фото перша справа - конгресменка Вікторія Спартц родом із Носівки на Чернігівщині



Теги:ленд ліз, Україна - США, Вікторія Спартц, широка війна, Носівка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
На фото під час підписання вона зосереджена. Президент Байден подарував їй ручку, якою підписав закон. Гадаю, це було несподівано й символічно. І це зобов'язує! Закон направлений на захист демократії України, для захисту цивільного населення в Україні від російського військового вторгнення і для відбудови. Вікторія Спартц, таким чином, уособлювала український народ та американський водночас у момент урочистого підписання цього надзвичайного закону.
avatar