реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Легенда світового року - в Чернігові!

З 16 жовтня 2014 Україну відвідає легенда світового року Кен Хенслі (Ken Hensley) зі своєю концертною програмою «The Mysterious Journey». У програмі Кена виступ у Києві 16 жовтня, у Полтаві 17 жовтня, у Харкові 18 жовтня, а 19 жовтня у Дніпропетровську. Далі Кен Хенслі продовжить своє концертне турне Україною завітавши 22 жовтня до Сімферополя, 23 жовтня до Севастополя, 25 жовтня до Іллічівська і 28 жовтня до Чернігова, а завершить тур легендарний рокер 30 жовтня концертом у Львові.

Нагадаємо, що минулої осені Кен Хенслі успішно виступив у пʼяти містах України (Чернігів, Київ, Львів, Харків, Донецьк) зі своєю сольною програмою «Past, Present & Future», в якій повідав про своє життя, написаних піснях, а також роздавав автографи і фотографувався. Цього року легендарний музикант знову виступить восени в Україні вже з оновленою програмою.

Кен Хенслі один з перших хітмейкерів 70-х. Пісні написані ним, в золоті роки виступу в URIAH HEEP, стали класикою року: «Free Me», «Sympathy», «Easy Livin ʼ», «Stealinʼ», «The Spell», «Lady In Black», «Look At Yourself», «Rain», а «July Morning» стала неофіційним гімном Болгарії.

Незважаючи на те, що з групою URIAH HEEP він давно вже розлучився, його імʼя як і раніше асоціюється з цим колективом. З 80-х Кен виступає і записує альбоми сольно, які як і раніше мають інтерес у світі. Слава, скандали, наркотики, алкоголь, все було в його багатій і насиченою карʼєрі рокера. Сьогодні KEN HENSLEY не тільки співак, композитор, гітарист, клавішник, але і продюсер, аранжувальник і прекрасний наставник молодих. Він знаходиться в гарній фізичній і творчій формі. Як і раніше гастролює і завжди затребуваний.

Імʼя Кена Хенслі назавжди увійде в історію рок-музики XX століття як першого справжнього хітмейкера класичної британської хард-рокової сцени 70-х. Безумовно, мільйони рок-шанувальників бачать у Кені насамперед фактичного музичного лідера і харизматичного клавішника та гітариста рок-монстрів Uriah Heep періоду 1970-1980 рр. Десять наступних років перетворили Кена в яскравого композитора — досить сказати, що на 13 канонічних альбомах, записаних музикантом в рядах Uriah Heep, 83 з 110 пʼєс написані ним особисто або в співавторстві з колегами.



Теги:Рок, Кен Хенкслі, гастролі, легенди року


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Українською - Генслі.
avatar