реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Квіти для весни

Весна – час пробудження природи, коли все прокидається від зимової сплячки, набуває яскравих кольорів, наповнюється особливою життєвою енергією. Це саме той час, коли починають пробиватися перші паростки весняних рослин, серед яких є багато надзвичайно красивих та ароматних квітів. І саме весняний букет виглядає ніжно, зворушливо й романтично.

Про букети ми вирішили поговорити із флористами служби доставки квітів у Дніпрі https://buketik.dp.ua/ Що обрати? Кому та який сорт підходить? Читайте далі.

Квіти в подарунок після холодної зими

Квіти в подарунок після холодної зими

Перше кохання найчастіше також зароджується під час весни. На перше побачення дуже важливо підібрати найкрасивіший і найніжніший букет. І зовсім необов'язково, щоб він складався з дорогих екзотичних рослин. Щире захоплення вашої обраниці можуть викликати навіть зворушливі проліски, які знайти, до речі, зараз не так просто.

До інших весняних квітів, здатних подарувати живі та радісні емоції, відносяться такі квіти:

Крокуси. Вони є символом поновлення природи. Прекрасно вживаються в букетах з іншими весняними рослинами – нарцисами будь-якого кольору. Також дуже гармонійно виглядатиме цей первоцвіт у поєднанні з конвалією в легкому і витонченому плетеному кошику.

Нарциси. Теплі та надзвичайно світлі, вони схожі на маленькі сонечка, нарциси підходять для подарунка людям будь-якого віку. Їхньою особливою прикметою є можливість довго стояти свіжими в букеті.

Тюльпани. Різноманітність сортів та кольорової гами цих рослин просто вражає. Їх дарують навесні мамам і бабусям, колегам по роботі та вчителям у школі. Яскраві, з ніжним, тонким ароматом, тюльпани відразу піднімають настрій, діючи як вітамінний заряд для вразливої ​​душі.

Ще одна скромна і оригінальна одночасно перша весняна квітка – це мімоза. На мові флористів вона символізує незмінність та постійність. Піднесений від щирого серця букет мімози зніме стрес, заспокоїть і подарує оптимізм.

Троянда залишається найпопулярнішою квіткою протягом багатьох століть. Королева квітів завжди у тренді, її обожнюють жінки та поважають чоловіки.

Загляньте до інтернет-магазину «Букетик Дніпра» https://buketik.dp.ua/ru/homepage/ – там ви обов’язково знайдете улюблені квіти вашої коханої, мами, подруги.






Коментарі (0)
avatar