реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Купуйте облігації, панове!

А поки Україна ганьбиться на міжнародніх заходах, і веде важку кровопролитну війну - Офіс Зеленського веде епічну битву з Порошенком. Минулого тижня написали в інфо-помийках дослівно отаке:
"Поки рф наступала на Вовчанськ, Порошенко збагатився на 230 мільйонів. Лише за травень Петро Порошенко став ще багатше на понад 227 мільйонів гривень"

Допис написаний грамотно, з розрахунку саме на емоції простого мудрого наріду. "Йой, ми воюємо, а він багатіє!" - вигукне мудрий українець.

Виявилося, що Порошенко вклав свої кошти у державні військові облігації, коли почалася повномасштабна війна. Тобто Порошенко свої гроші віддав державі в користування. Бо держава просила допомоги, бо не було за що купувати зброю (бо чомусь ми були не готові, ми вкладали в асфальт перед війною).

І от тепер прийшов строк погашення облігацій, і держава повернула Порошенкові його кошти з обумовленим наперед відсотком. Так як у всіх цінних паперах. Ще врахуйте, що в 2022 році долар був по 29, а зараз по 40. Побачите, як багато можна "заробити" на облігаціях, якщо вимірювати якоюсь стабільною одиницею.

Резюмуємо: Порошенко допоміг державі своїми коштами - його обісрали. Купуйте державні військові облігації, панове!

Андрій БОДНАРЧУК



Теги:облігації, команда ЗЕ, Андрій Боднарчук, широка війна, порошенко


Читайте також






Коментарі (0)
avatar