реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Купівля авто з США

Без ризиків важко провернути будь-яку справу, особливо грошову. Але якщо за це беруться професіонали, можливі проблеми зведені до мінімуму. З висококваліфікованим персоналом Carfast.express реально заволодіти будь-якою автомобільною маркою з іншого континенту вигідно та безпечно. На цей крок вирішуються ще й тому, що в Україні дуже обмежений вибір надійних хетчбеків, позашляховиків, кросоверів, спортивних автомобілів, електромобілів, гібридів.

Добірка лотів на автоаукціоні Copart

Підбором моделі та торгами професійно займається підготовлена ​​команда одного з найкращих імпортерів у країні. До комплексу послуг входить оформлення документації та морське транспортування.

Взаємодія з перевіреними митними брокерами, експедиторами, логістами – запорука успіху та гарантія якісної роботи. Переоформлення, отримання сертифіката відповідності та доставка за вказаною клієнтом адресою відбувається у найкоротші терміни.

Зазвичай, транспортні засоби підбирачі шукають на сайті Копарт. Тут у величезному асортименті запропоновані недорого пошкоджені машини. Звичайно, кожен варіант ретельно перевіряється перед викупом, оскільки пошкодження можуть бути легкими, середніми та складними. Також не зайвим буде дізнатися історію експлуатації. Для цього задіяні бази даних Carfax, AutoCheck.

Помічники можуть торгуватися, максимально знижуючи вартість лота. Це позитивно впливає на підсумковий бюджет. Майбутній власник тільки займається процесом і в курсі основних моментів просування угоди.

Містяни із задоволенням купують хетчбеки. Вони маневрені, добре керовані та досить місткі для перевезення пасажирів та середніх вантажів. Плюс економічні у споживанні палива.

Також особливо популярні малолітражні та компактні версії, які з помірним «апетитом» та у місті як риба у воді. Вирізняють трійку лідерів: Fiat 500, Mini Cooper, Chevrolet Spark. З невеликою паливною витратою. Відмінно маневрують міськими вуличками. З інтегрованою високотехнологічною "начинкою".

Хто допоможе з автозапчастинами на транспортні засоби, пригнані зі Штатів?

Відразу розвінчуємо міф, що з пошуками та замовленням деталей на «американців» неймовірно складно, неможливо, дорого. Інтернет-магазин Massive.ua кілька років успішно працює із українцями. Пропонує подивитися в Інтернет-магазині автозапчастини за лояльними цінниками на автомарки всіх провідних виробників світового масштабу.

Привезення комплектуючих через океан протягом 14 діб. Менеджери підшукають автотовари на автотранспорт, зібраний у США, на авторозбірках у Європі. Online ресурс Масив спеціально заточений під виконання цих завдань. Покупці вчасно отримують всю необхідну автопродукцію високої якості без переплат.






Коментарі (0)
avatar