реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кума Путіна вимагали арештувати

У вівторок, 22 березня, Всеукраїнська мережа «Вільні люди» в рамках кампанії «Медведчук-підарешт» провела інформаційні пікети біля обласних управлінь СБУ та інших органів місцевої влади в 15 регіонах України.

Активісти роздавали листівки про злочинну діяльність Віктора Медведчука та збирали підписи під зверненням до правоохоронців, у якому вимагають арешту Віктора Медведчука за сепаратизм, державну зраду та фінансування тероризму, а також заборони його організації «Український вибір».

Пікети пройшли в Києві, Тернополі, Запоріжжі, Чернігові, Рівному, Полтаві, Львові, Луцьку, Кам’янець-Подільському, Чернівцях, Дніпропетровську, Харкові, Маріуполі, Одесі та Миколаєві.

На думку «Вільних Людей», Віктор Медведчук є головним агентом впливу РФ в Україні, куратором проектів «Новороссія», «русская весна» та «федералізація». В свою чергу, організація «Український вибір» стала головною платформою для «Антимайдану» та ДНР/ЛНР. Сьогодні ж члени «Українського вибору» намагаються дестабілізувати країну проведенням сепаратистських з’їздів за так званий «спецстатус» регіонів.

Метою сьогоднішньої акції є привернення уваги Президента та силових відомств до підривної антидержавницької діяльності Віктора Медведчука та «Українського вибору» та змушення влади проявити політичну волю для притягнення до відповідальності злочинців.

Нагадаємо, в рамках кампанії «Медведчук_підарешт» минулого тижня народний депутат України, засновник та співкоординатор Всеукраїнської мережі «Вільні Люди» Андрій Левус ініціював збір підписів парламентарів під аналогічним зверненням до правоохоронних органів, а також триває збір онлайн-підписів на офіційному сайті «Вільних Людей» за посиланням http://goo.gl/9b5I0F.



Теги:Вільні люди, кум Путіна, адвокат Стуса, Медведчук, федералізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar