реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Куліча на голову ОДА ще "не спекли"

Очікуване учора представлення Валерія Куліча як нового голови Чернігівської обласної державної адміністрації учора не відбулося, адже тільки вчора мало бути узгодження з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. Власне, учора воно й не могло відбутися, оскільки тільки вчора проходило засідання Кабінету міністрів, після якого глава уряду відлетів до Брюсселю.

Народний депутат Олександр Кодола стверджує, що не до кінця кандидатура Куліча узгоджена.

Кодола додав, що партія «Народний Фронт» має свого кандидата на посаду губернатора, а саме – Сергія Сергієнка, підприємця з Новгорода- Сіверського.

За словами Олександра Кодоли, зараз тривають перемовини між політичними силами, згідно яких, зокрема, розглядатиметься варіант, що призначення Валерія Куліча на посаду губернатора відбудеться при умові, коли Сергієнко стане першим заступником новообраного голови Чернігівської ОДА.

Призначення та представлення голови Чернігівської ОДА має відбутися через тиждень.



Теги:нові кадри, Олександр Кодола, Чернігівська ОДА, Валерій Куліч


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
У нас високопосадовців на публічні посади призначають за старим принципом - виймання з рукава володаря. А потім громадськість влаштовує протести, мов з ними не радились.Чому б не провести зустріч потенційних кандидатів з представниками реального громадянського суспільства і ЗМІ.
avatar