реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кучма так нічого і не зрозумів...

Під час перебування в Чернігові президент Леонід Кучма назвав справу про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе міжнародною провокацією. .

«Це міжнародна провокація, щоб Україну скомпрометувати. П`ять років ні мені життя не давали, ні Україні», - сказав колишній президент.

"Скажіть, хіба при мені хоч один канал закрили чи газету?!" -- питав він журналістів. А про "темники" Медведчука, глави його кацелярії, він наче і не знав...

За словами Кучми, за організацією справи зникнення журналіста Гонгадзе стояли закордонні спецслужби, і відомо, якої держави. Оскільки зразу став говорити про участь в акціях протесту тих часів співробітників ЦРУ, то зрозуміло на яку державу натякав -- США.
«Це оплачувалося, а за гроші все можливо», - підкреслив він. "Студенти в нас бідні, от і вийшли". Так, наче на Майдані були тільки студенти і наче їх були сотні тисяч.

Кучма також висловив задоволення, що у США змінився погляд на світ, і нинішній президент Барак Обама заявив про відсутність намірів транспортувати демократію у світ.

На фото: ось вони -- агенти ЦРУ!




Теги:студенти, свобода слова, гонгадзе, США, Л.Кучма


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
нічого він не зрозуміє...
бо дуже далекий від народу
avatar
2
Хай Кучма і далі щиро вважає, що МАЙДАНи у 2004 році були за гроші, бо завжди він був далекий від українського народу.
Шкода, що і вся ця влада далека від народу.
avatar
3
А що, не студенти хіба були основою Майдану?
avatar