реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

КРУ пропонує "постукати"

За січень —листопад 2011 року Контрольно-ревізійне управління в Чернігівській області встановило фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на 90,4 млн грн. При цьому завдяки вжитим заходам відшкодовано втрат державних ресурсів на суму 51 млн грн.

А ще спеціалісти КРУ встановили, що понад 77 млн грн було використано всупереч чинного законодавства внаслідок закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти без проведення тендерних процедур.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами порушено 101 кримінальну справу, до адміністративної відповідальності притягнуто 849 посадових осіб, а до матеріальної — 26.

Сьогодні відповідно до плану контрольно-ревізійної роботи завершуються ревізії Управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та його виконавчих дирекцій та Фонду загальнообов’язкового державного страхування на випадок безробіття та регіональних центрів зайнятості.

Крім того, триває планова ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності Пенсійного фонду України та його територіальних органів у частині правильності призначення пенсій, компенсацій і допомоги особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Якщо Ви володієте інформацією про факти необґрунтованої видачі документів, що слугували підставою для призначення згаданих пенсій, компенсацій та допомоги за період з 2009 по 2011 роки, звертаєтеся за номером (04622)4-12-74. „Телефон довіри” КРУ в Чернігівській області працює з 9.00 до 18.00 (у п’ятницю — до 16.45).

Прес-служба КРУ в Чернігівській області



Теги:зловживання у фондах, КРУ в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar