реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Криза з"їла 223,8 млн.грн

За даними статистичної звітності, підприємствами м.Чернігова (крім підприємств сільського господарства, малого бізнесу та бюджетних установ) за січень–серпень 2009р. отримано збитковий (сальдовий) фінансовий результат від звичайної діяльності до оподаткування в сумі 223,8 млн.грн., тоді як минулорічний показник був прибутковим і дорівнював 69,3 млн.грн.
Прибутковими підприємствами, частка яких у загальній кількості становила 46,2%, отримано 142,3 млн.грн. прибутку.
Прибутковий фінансовий результат отримали торговельні підприємства (20,7 млн.грн.), вагомий вплив на який мали підприємства оптової торгівлі; підприємства фінансової діяльності (5,7 млн.грн.), з надання комунальних та індивідуальних послуг; діяльності у сфері культури та спорту (0,5 млн.грн.). У промисловості прибутковою була діяльність підприємств виробництва та розподілення електроенергії, газу та води (40,7 млн.грн.) та виробництва харчових продуктів, напоїв (2,8 млн.грн.).
Протягом січня–серпня 2009р. збитково працювало 53,8% підприємств, ними було отримано 366,1 млн.грн. збитків.
Найбільш збитковою була діяльність підприємств переробної промисловості – 217,5 млн.грн., організацій, що здійснюють операції з нерухомим майном – 32,6 млн.грн. та будівництва – 24,8 млн.грн.

Головне управління статистики
у Чернігівській області




Теги:економіка, криза


Читайте також



Коментарі (0)
avatar