реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Криза для Зеленського і Коломойського настала!!!

"Приватбанк", очолюваний чехом Петром Крумхазлом, подав до суду Тель-Авіва позов на 700 млн. долярів до пана Коломойського і К, заодно збільшивши позов в Делавер до 1 млрд.доларів! Паралельно з цим на солодку парочку Ко + З обрушився ще один удар - МВФ зажадало прийняття закону про заборону реприватизації банків. Надії на компенсацію держави за "Приват", яку планувалося пустити на первинну скупку землі і перетворення Коломойського в найбільшого українського латифундиста впали.

Тому відразу ж після історичного привітання Зеленським народу "А нам все одно!" довелося їхати в зимову резиденцію Коломойського для обговорення питання. Обговорення фактично тривало три дні. Одна зустріч тривала майже вісім годин. Рішення було прийнято і Зеленський приступив до його виконання. І ось з цього моменту і починається дивна історія про далеку країну Оман...

Брехня офіційних прес-служб про політ - "з сім'єю і за свої гроші, на рейсовому літаку" підсилює і те, що нібито до складу сім'ї Зеленського входить ще й Єрмак.

Султанат Оман добре відомий всім фінансовим службам світу, як величезна офшорна яма, в якій зазвичай ховають гроші, отримані нечесним шляхом.

Починаючи з 2019 року, біля всіх цих "ям" почалися проблеми після початку світового процесу розкриття офшорних схем. Найбільші банки Омана потрапили в категорію банків з негативним рейтингом, що, власне, ставить будь-які операції, що ними проводяться, під жорсткий фінансовий контроль міжнародних служб по боротьбі з відмиванням грошей.

Гроші, закладені в них, перетворюються в замуровані скарби, даремні для їх власників у будь-яких інших місцях світу. Міжнародні організації по боротьбі з відмиванням грошей продовжують безуспішні спроби домогтися від влади Оману доступу до інформації про можливих власників цих рахунків. Тому всі, хто так чи інакше зберігають гроші в цих структурах, намагаються убезпечити свої накопичення.

Одним з таких способів є створення т.зв. "Інвестиційного кеша". Схема ця вже відіграна в Узбекистані і Казахстані. Схема загалом проста - держава або банк вилучає гроші клієнта і вкладає від свого імені в зазначені клієнтом інвестиційні проекти, утримуючи певну суму (до 30%) в свою користь. Після інвестиційного вкладення права передаються клієнту по легальній схемі і фактично описуються.

Головна складність для Коломойського полягає в тому, що ні він, ні один з його компаньйонів не можуть безпосередньо з'явиться в Омані. Після переходу судового розгляду в Делавері в систему розгляду по акту "Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act", на їх затримання виданий міжнародний ордер з приводу створення "злочинної асоціації".

Безпечно ці люди відчувають себе тільки в Ізраїлі і в Україні. Позов "Привату" в Ізраїль - це початок розтину одного притулку. Залишається тільки Україна Зеленського. Ну і сам Зеленський з державним імунітетом міжнародного рівня - ідеальний фінансовий кур'єр.

За підтвердженими даними британських, бельгійських і французьких джерел йдеться про три банки Омана - Oman International Bank (OIB), Bank Dhofar, Oman Arab Bank. Загальна сума вкладень в ці банки коливається від 80 до 120 мільйонів доларів.

Судячи з непрямих даних, гроші на рахунки надходили в основному в 2014-2016 роках, при тому основна маса надходжень припадає на першу половину 2016 року. Один з цих банків так само фігурує, як початкова ланка фінансування операцій з нерухомістю в США.

Фактично президент України використовується групою фінансистів для забезпечення фінансової евакуації своїх коштів на територію України їх легалізацію і використання під виглядом "іноземних інвестицій".

Крім всієї цієї махінаторського-фінансового бруду, є ще один момент. Оман є одним з основних партнерів Ірану по обходу санкцій США. Дружба з ворогами США - не розумне рішення в нинішній ситуації, а участь у всьому цьому Єрмака - це вже клінічний ознака державного ідіотизму пана Зеленського.

Російські агенти впливу завзято і наполегливо продовжують штовхати Зеленського на загострення відносин з США, остаточного перетворення його в керовану маріонетку в усіх аспектах, а Україну - в пральню всіх кримінальних грошей з усіма наслідками, які з цього випливають.

Данило КОШКО



Теги:Оман, команда ЗЕ, МВФ, Коломойський, ПриватБанк, агенти впливу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar