реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кримські "казачкі" погрожують відомстити за храм у Жуклі

Лідер Бахчисарайського куреня Війська Запорізького Сергій Юрченко заявив, що у випадку повторення ситуації щодо храму "Руской церкви" у Жуклі на Чернігівщині, який за волею громади перейшов до Київського патріархату, вони діятимуть дзеркально. Про це він начебто повідомив єпископу Кримському та Сімферопольському УПЦ Київського патріархату Клименту. С.Юрченко пригрозив "освобождать помещения, занимаемые Киевским патриархатом".

Козаки, як відомо, були всякі -- в тому числі й ті, про яких народ казав:" Ото де стіг сіна -- там і храм". Адже гражданін Юрченко мав би знати, що ні "Руской" церкви нема в Україні, і що жукленці готові боронити свій храм і гнати всяких зайд утришия. Зрештою, давно б пора Службі безпеки України погнати з України всяке заслане "казачество", що молиться, як не на стіг сіна, так на Москву...

В той же час в Севастополь зайшов десантний корабель з крилатими ракетами, на ввезення яких Україна не давала дозволу."На борту знаходяться крилаті ракети. Є спеціальний порядок переміщення таких вантажів через кордон, однак ракети просто не задекларовані", - сказав співрозмовник "Української правди".

"По суті це можна назвати контрабандою крилатих ракет", - зазначає джерело.






Коментарі (2)
avatar
1
Казачки з деревяними булавами будуть сидіти у вязниці, якщо порушать закон. А Україна буде жити вічно.
avatar
2
Поскидаємо московських зас.анців у Чорне море, як козаки турків.
avatar