реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кримінальна справа за публікацію твіту з цитатою з Біблії...

У Фінляндії проти колишнього міністра внутрішніх справ і депутата фінського парламенту Пяйві Рясенен (Päivi Räsänen) висунуто три кримінальні звинувачення. Її ймовірний злочин - публічні висловлення своїх релігійних переконань.

Тепер їй загрожує два роки позбавлення волі.

Лікаря, матір п’яти дітей та бабусю семи онуків звинувачують у «мові ворожнечі», а саме: церковної брошури, яку вона написала в 2004 році про шлюб і сексуальну етику, двох хвилин розмови з годинного обговорення на радіошоу 2019 року та твіту 2019 року, де вона, як член фінської лютеранської церкви, звернулася до керівництва своєї церкви проти її офіційного спонсорства гей-параду і який містив цитату з Біблії.

Пані Рясянен обіймала посаду члена парламенту Фінляндії з 1995 року, була головою Християнських демократів у 2004–2015 роках, а в 2011–2015 років була міністром внутрішніх справ.

Захист Пяйви Рясенен підтримує Alliance Defending Freedom (ADF International) - релігійна правозахисна організація, яка захищає основні свободи, гідність усіх людей та право кожного вільно ділитися своїми переконаннями.

Сергій ЧАПЛИГІН



Теги:Фінляндія, гей- паради, християнські цінності, захист сім'ї, гендер


Читайте також



Коментарі (0)
avatar