реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Кримчани не поспішають за російськими паспортами

Справжні результати референдуму у Криму за Росію показує нинішнє "голосування ногами" - офіційні органи Росії підтвердили, що отримали аж 20 тисяч заяв на отримання російських паспортів.

Цікаві цифри пропонує один із користувачів Фейсбуку: у Криму 27 районів, на кожен в середньому припадає таким чином всього 740 заяв. В Ленінському районі, скажімо, 67 населених пунктів - відповідно в середньому подали з кожного аж по 11 заяв. В районі мешкають 69 тисяч жителів.Олег

Така статистика викликала паніку в російських властей - недарма, Державна Дума РФ уже заявила, що Крим не може вийти зі складу Російської Федерації. ввійти може, а вийти - ні. Як у зачакловане царство.

Окупанти в Криму заявили, що російські паспорти видаватимуть ...автоматично. Оце і є справжні результати референдуму у Криму з його 97 відсотками за Расєю.



Теги:референдум, Україна - Росія, російська окупація, Крим


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Бред полный за оформлением зайти не возможно огромные очереди
avatar
2
Що ж почитайте, свій брєд http://newsoboz.org/politik....4224000
avatar
3
господи, что за бред
avatar
4
Гм,что за глупости,очереди в самом деле огромные,занимают с вечера. Зачем нагнетаете ситуацию ? Скучно жить? Лично я рос. Гражданство получать не буду, но таких как я очень мало. Столько глупостей появилось сейчас в уанете(( Пишите правду,а не одна бабка другой сказала...
avatar