реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Крим буде українським - це зрозумів і Путін

Кримські школярі отримають щоденники, звісно, з символікою Російської Федерації, оскільки Крим окупований нею, але на карті в цих щоденниках Крим - у складі України. З цього б можна посміятися, як з недогляду, якби не інші факти, що вказують на початок розуміння росіянами Криму, як частини України.

Так глава Російських залізничних шляхів Якунін у Криму 14 серпня заявив, що Кримська залізниця не буде інтегрована в систему РЖД. Причиною названі "технологічні відмінності", хоча пояснити їх так і не зміг, адже й колія однакова, і рухомий склад схожий. Зате заявив, що гроші на модернізацію кримські залізничники шукатимуть самостійно - Росія не буде допомагати.

Керівник дочірньої компанії "Газпрому" Алєксандр Дюков заявив, що ні "Газпром", ні "Сбербанк", ні "Роснефть", ні інші російські структури - монополісти у Крим не заходять.

Тим часом Україна вирішила закрити рибні порти в Криму і, відтак, жодна компанія, крім російських, звісно, у Крим не зайде. До речі, Туреччина почала судове переслідування проти своїх компаній, кораблі яких зайшли кілька разів у порти Криму без дозволу України.

А в Сімферополі з'явилися листівки, у яких запрошують кримчан вступати в батальйон "Крим", щоб воювати з російськими окупантами.

Марко ХАРКО



Теги:батальйон Крим, Газпром, російська окупація, сбербанк, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar