реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Кращого студента Чернігова обрано!

3 грудня в Чернігові обирали кращих студентів! Перш за все – привітання переможцям. Запам’ятайте цих людей, адже саме вони вибороли перемогу:
• Кращий студент(комплексна характеристика) – Крупко Віталій, ЧДІЕУ
• Кращий студент- громадський діяч – Рибак Вероніка, ЧДІЕУ
• Кращий студент -медійник – Чижова Ольга, ЧДПУ імені Т.Г.Шевченка
• Кращий студент-науковець:
Технічні науки– Пекур Демид, ЧДПУ імені Т.Г.Шевченка
Гуманітарні науки– Левицька Надія, ЧДІПСТіП
• Кращий студент -спортсмен – Гайнутдінова Луїза, ЧДПУ імені Т.Г.Шевченка
Саме дійство хоч і продовжувалося більше 2 годин, було цікавим! Були моменти в виступах, що змушували сміятися, і навпаки – трошки посумувати. Кожен з конкурсантів в номінації «Кращий студент(комплексна характеристика)» готував багато сюрпризів. Це були і підготовані ними відео, і пісні, і танці і, навіть, невеличкі театральні постановки. Загалом була маса емоцій. Ну і як не згадати про підтримку залом конкурсантів? Лунали звуки підтримки, були плакати з іменами… Це, безперечно, допомагало конкурсантам та підтримувало їх бойовий дух.
Всі переможці отримали пам’ятні призи та грамоти. Але найголовніша нагорода – визнання. З чим їх і вітаємо!
вручив нагороди кращим студентам-медійникам Чернігівщини.
Того вечора у чернігівському міському палаці культури і мистецтв відбувався регіональний конкурс «Кращий студент України», який організували чернігівське відділення НДЛМ та громадська організація «Студентська республіка». У рамках конкурсу і пройшов відбір кращих студентів-журналістів.
Кращим студентом-медійником визначено Олену Чижову. Якій вручив нагороду Олександр Ясенчук, кореспондент газети "Сіверщина". Призи від газети "Сіверщина": примірники книги «Акурайку» Василя Чепурного та речі необхідні будь-якому журналісту, отримали, без сумніву талановиті журналістки і літераторки - Тетяна Скрипікіна та Оля Роляк. Остання представила на суд журі цікаву телеперадачу, зняту для Бобровицького телебачення про сучасну українську поезію.
-Бажаю Вам натхнення та гострого журналістського пера, - зазначив Олександо Ясенчук, нагороджуючи переможців, - а головне що ви писали правду. Якщо з нами правда, то з нами Бог!
Переможцем регіонального конкурсу, "Кращий студент України у Чернігівській області" жюрі визначило КРУПКО ВІТАЛІя (Чернігівський державний інститут економіки і управління)

Анастасія Прохоренко







Теги:студенти, О. Ясенчук, ЧДІЕУ, НДЛМ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar