реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Країні не потрібні повстання... Але доведеться

Дивлюсь на дії зеленої влади, яка мало чим відрізняється стилем і цілями вид "синяків", і розумію, що основне питання сучасності - як вмовити оцих всих потерпілих не провокувати українців капітулянством, зрадами, розворотом в лаптєстан... не притискати до стіни, за якою - небуття.

Ну країні зовсім не потрібні ні повстання, ні революції, ні майдани. Країна має йти додому, в Європу. Ми ж не від війни втомились, а від уродів, які тягнуть нас назад у московське ярмо.

Вже ж, навіть, на економіку ніхто не реагує. Ходять достойні люди терпеливо у оце непорозуміння - дбр... підкоряються рішенням "органів правосуддя", вдають, що не чують, як "прокурори" (ну я не знаю як назвати цих парнєй) називають військових і волонтерів смітником...

Вам красти вже дозволили і у вас в бюджеті такі дірки, що, якби ви не були гавном, ви б вже давно потонули.
Але ж, бляха... Нахріна ви оцю мюнхенську змову допускаєте? Вам мало нас грабувать, то ви вирішили змінити з лаптями нашу ідентичність? Правда? Знову за старе і ви вирішуєте за нас, що нас таки нєту? Знову?

Лапті ж вже змінювали геноцидом, Голодомором, лінгвоцидом нашу "ідентичність" та так, що на наші спустілі від людей землі завозили ешелони залішан.

Як можна вирости на цій землі такими ушльопками?

От просто у мене немає інших емоцій, окрім глибокого розчарування в людській природі оцих всіх... людей.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:команда ЗЕ, Олександр Сосницький, Майдан, мюнхенська змова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar