реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кожна година + тисяча мітингувальників!

На Майдані Незалежности у Києві, який зараз перетворився на Євромайдан, продовжується протистояння українців з владою, що проголосила розворот курсу держави.

Щогодини сьогодні зранку кількість учасників мітингу збільшується на тисячу: приїздять люди з регіонів, доки столичні люди сплять...

Перед мітингарями виступили гурт "От Вінта" та Руслана, хоча й робити це їм довелося прямо на сходах. На Майдані нема де сісти, тож доводиться весь час ходити.

Учора активісти Євромайдану придбали 4000 свічок, вирішили запалити їх і викласти цифри "1932-1933", як нагадування про роки найстрашнішого з трьох Голодоморів.

Подію почали висвітлювати іноземні телеканали - завдяки масовим протестам українців проти рішення уряду Януковича - Азарова на Заході змінилася тональність розмов про Україну: політики почали говорити, що двері для України до Вільнюського саміту не закриті. У Чернігові намет учасників Євромайдану пережив ніч з чергуванням активістів. Навколо тусувалися більше десятка "беркутівців". Як і в Києві, у Чернігові Євромайдан призначено на 12 годину.



Теги:євроінтеграція, От вінта, євромайдан, Руслана


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Да з якою владою помаранчева псевдоопозиція бореться? Вони між собою, як пауки у банці гризуться, за звання Головного Євроінтегратора http://www.youtube.com/watch?v=QlVBw-8XJVI&feature=youtu.be
avatar