реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Котли Altep - тепло та надійність в холодну пору року

Сучасні умови опалення спричинили потребу встановлення в приватних будинках котлів , роботу яких можна самотужки контролювати і не переплачувати неабиякі великі кошти за тепло під час холоду на вулиці. Зараз на ринку твердопаливних котлів лідером сміливо можна вважати котли ALTEP. Про це свідчать численні відгуки задоволених клієнтів, які вже не один сезон користуються цим джерелом тепла в приватному будинку і не тільки. Їх також вигідно встановлювати на великих підприємствах з метою опалення великого приміщення економно, якісно та надійно.

Знайомство з каталогом Altep

Для повноцінного знайомства із компанією варто заглянути в каталог, де можна побачити розгорнуту характеристику кожного наявного опалювального пристрою. Тут представлені промислові котли, які встановлюються на великих підприємствах в своїй котельні, а також моделі котлів на біопаливі. В каталозі також є можливість ознайомитися із моделями котлів, які призначені для ручного завантаження палива та тих, що мають автоподачу.

Кожна модель має детальний опис та свої реальні характеристики, а також в каталозі одразу можна ознайомитися із ціновою політикою тої чи іншої моделі, яка привернула увагу. Кожен котел, який занесений до каталогу має свою фотогалерею, що допоможе візуально познайомитися із моделлю.

Каталог побудований дуже зручним чином і не створить труднощів у виборі нікому.
Тут представлені не лише котли, які можна придбати, а і всі комплектуючі до них, теплові акумулятори, пелетні горілки, бункери, а також навіть цілі блочно модульні котельні.

До основних різновидів твердопаливних котлів, які є в наявності відносять:

  1. Класичні, в яких паливо згорає одразу в топці і дає тепло;
  2. Котли із довготривалим горінням;
  3. Ті, що виключають пряме горіння, а виробляють тепло в процесі спалювання піролізних газів.

Переваги котлів Altep

Твердопаливні котли з ручною загрузкою, які представляє на ринку даний виробник виготовлені із якісної сталі, товщина якої не перевищує 8 мм. Однією із основних переваг є те, що вони можуть працювати від різного виду палива (торф, деревина, брикети, піддони та вугілля). Температура під час роботи регулюється за допомогою спеціального процесора. В роботі ці прилади безпечні, зручні, невибагливі.

До переваг також відносять:

  • значна тривалість горіння від одного контакту із паливом;
  • надійність в роботі;
  • КПД 93%;
  • велика потужність (до 1500 кВт).

Важливим є те, що котли Altep (та вся продукція цього виробника) мають гарантію на свою роботу.
На ринку опалення ця компанія працює із 2008 року. За цей час вона має безліч задоволених клієнтів та напрацювала особливий підхід до кожного, хто переглянув своє відношення до опалювального сьогодення і вирішив почати економити на цьому.



Теги:котли, Altep, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar