реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

«Кошлатий Борушко» навчається у Чернігові

Дитяча літературна школа з такою оригінальною назвою працює в чернігівській міській бібліотеці імені М.Коцюбинського. Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду та спільнокоштової платформи «Big Idea» і є єдиною на Чернігівщині дитячою літературною школою, де викладання ведуть відомі письменники та митці.

На відкриття літературної школи завітав відомий поет та видавець Сергій Пантюк . Він вчив дітей поетичному сприйняттю світу та складав з ними хоку. За його словами, молоді літератори вразили глибиною філософського мислення.

Директорка міської бібліотечної мережі, координатора проекту Людмила Зіневич на відкриття школи запросила також голову правління Центру розвитку громад Чернігівської області Андрія Прокопенка, начальника управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрія Дериземлю, культуролога Тамару Андрійчук, письменниць Олену Конечну та Тетяну Ларіну, начальника міського управління культури Олександра Шевчука. Всі вони будуть викладачами літературної школи.

У школі «Кошлатий Борушко» протягом тижня будуть лекції, практичні заняття, екскурсії, творчі зустрічі. А твори слухачів школи увійдуть до колективної збірки, яка буде видана за підсумками роботи .

Фото Олега Головатенка



Теги:українська література, Людмила Зіневич, Сергій Пантюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar