реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Корінь кульбаби ефективніший за хіміотерапію

Чай з кореня кульбаби може бути на сто разів ефективнішим за хіміотерапію, оскільки він здатний знищувати ракові клітини протягом 48 годин, залишаючи при цьому здорові клітини організму недоторканими.

Кульбаба – це трава з безліччю лікувальних властивостей, які роблять її потужним засобом для лікування. Крім того, чай з кореня кульбаби дуже простий у приготуванні. Наші предки використовували його для лікування різних захворювань, але зараз його основне застосування – це боротьба з раком.

Науковці провели дослідження в Університеті Віндзор у Канаді, яке показало, що корінь кульбаби ефективніше за хіміотерапію у знищенні ракових клітин та захисту здорових клітин організму.
Ви повинні очистити коріння, розрізати їх , і залишити сушитися на свіжому повітрі протягом 15 днів. Після цього ви повинні зберігати їх у банці у темному, прохолодному місці.

Коріння є надзвичайно корисними для печінки, жовчного міхура, нирок, лімфи, а також ефективно лікують запори, вугровий висип, гепатит, ревматизм, запор, а також цистит, пухлини і рак.

Рецепт чаю.
Чай з кульбаби готується з висушених , дрібно нарізаних , подрібненого і змішаного листя кульбаби. Візьміть половину чайної ложки суміші і додайте в склянку з водою , щоб приготувати чай.

Ви можете також змішати 60 грамів цієї суміші з 30 г сухого коріння кульбаби. Додайте суміш у 2,5 мл води і трохи солі. Закип’ятіть та варіть на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім процідіть , і випийте склянку три рази на день.



Теги:народна медицина, лікування раку., кульбаба


Читайте також



Коментарі (0)
avatar