реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кому в сересері жилося хАрАшо!

Прочитав сьогодні про новий зальот вовочки й мені подумалося: а справді ж є люди, яким в серсері жилося харашо, і їх немало.

По-перше, партначальники, гебешники, військові, мєнти й прокурори, що отримували підвищені зарплати (іноді захмарно), продпайки, квартири, дефіцити, путівки на море й навіть білети на поїзд - поза чергою, через спецмагазини та зі знижкою до 90%. І все це - з сім'ями. Сюди ж - різного роду ветерани, якими Україна цілеспрямовано заселялася для змішування народів й укріплення влади.

По-друге - працівники оборонної науки й промисловості, шахтарі та представники інших спеціальностей "на врєдності", які жили в окремих "закритих" містах з найвищою "категорією постачання" (була й така хрінь в серсері) - по суті острівцях комунізму, отримували великі, іноді фантастичні, зарплати, ті ж путьовки, рано виходили на велику пенсію. До цих можна прирівняти всілякого роду заробітчан: від БАМівців і сєвєрян до будівельників різних Асуанів і моряків цивільного флоту.

Далі - економічні начальники та працівники торгівлі, що формували собі величезні статки тупо розкраданням. Сюди ж можна зарахувати підпільних фабрикантів, спекулянтів тощо. І їм усім між собою жилося дуже добре. Військовий, наприклад, чи там ветеран постійно купував у спецмагазині та поза чергою щось дефіцитне (від автомобілів до меблів, побутової техніки та навіть одягу) й перепродував спекулянту з накруткою до 1000%. І т.д. і т.п.

І ми ніколи їм та їх нащадкам не доведем, що всі вони жили на нашій шиї, а тепер ми їх скинули, от і стало так погано. Вони до скону стоятимуть із задраними ногами, щоб знову нас осідлати. Маю надію, всруться:)

Андрій ДУШИН



Теги:Андрій Душин, Зеленський, КГБ, СРСР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar