реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Компрадори гордони вимруть, а Поправко - в пам'яті народній

Мене вразило інтерв"ю з мамою Юрія Поправки, якого замучили, саме замучили, а не вбили росіяни на чолі із Гіркіним 2014 року за те, що 19-річний хлопець, майже дитина, не захотів перейти на російську мову й сказав, що ходить в Українську церкву.

Кадровий російський офіцер, ваше благородіє Гіркін, що наче вистрибнув з роману Булгакова, наказує гасити недопалки об тіло студента! Сомалійські пірати на цьому тлі -- лицарі!

Росіяни знищували, знищують і знищуватимуть українців за одне -- за національну гідність, за те, що говориш українською і ходиш до своєї церкви. І Революція гідності мала б називатися прецизніше -- Революцією національної гідності. Ясно, що їй на зміну прийшла контрреволюція національних негідників: клоуна-президента, найпродажнішого журналіста, що корчить із себе шпигуна, фарисея, що очолює ВР, і цілої фракції потвор обох статей, в яких внутрішня ущербність відбилася на фейсі і фегурі.

Навіть функціонери пізнього совка не були такими фізично огидними, безпросвітно тупими й глибинно цинічними, як слуги народу без національної гідності.

Україна з громадянами без національної гідності -- провальний проєкт, бо в нас вже була і шляхта українська без національної гідності, що стала шляхтою польською, і козацька старшина, що, втративши національну гідність, стала російським дворянством, й українська інтелігенція, що без національної гідності стала українською радянською інтелігенцією. І всі ці класи соціальні, до речі, вимерли, амінь! Українська постсовкова компрадорська елітка без національної гідності, яку підтримує такий же виборець, теж вимре, а Юрій Поправка -- символ нової України.

роксана ХАРЧУК



Теги:Гіркін, Гордон, українська еліта, російсько - українська війна, Поправко, Роксана Харчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar