реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Комп’ютерні столи – обов’язковий атрибут сучасного робочого місця

Серед усього асортименту вітчизняної меблевої продукції комп’ютерні столи є чи не найбільш популярними. Попит на них росте через об’єктивні причини: наше життя все більше комп’ютеризується, людство пронизує цифровими технологіями свій побут, виробництво і розваги.

В кожному офісі і майже в кожному домі є принаймні один комп’ютер, а для комфортної роботи за ним потрібен спеціальний стіл. Адже монітор + системний блок, периферійна оргтехніка займають досить багато місця. Не забуваємо також про клавіатуру і безліч проводів. Тому потрібне особливе місце для його встановлення.

Види комп’ютерних столів

Комп’ютерний стіл потрібен не лише для компактного розміщення оргтехніки та різноманітних ґаджетів, але й для зберігання паперової продукції, канцелярського приладдя та ін. Тому сучасні столи найчастіше мають додаткові елементи:

· висувні та надбудовані полички;

· висувні та надбудовані шухляди;

· надбудовані стелажі.

Комп’ютерні столи дуже різноманітні не лише відносно додаткових елементів, але й щодо геометрії, конструкції та розмірів. Про дизайнерське та кольорове розмаїття немає сенсу навіть говорити – досить подивитись каталог комп'ютерних столів меблевого інтернет-магазину «МебШоп». Вам пропонуються моделі

· прямої конфігурації,

· кутові,

· навісні,

· столи-трансформери,

· столи для ноутбуків.

Правила вибору незмінні: в першу чергу потрібно орієнтуватись на техніку, яка буде розміщена на столі. Після цього визначитись – де буде встановлено стіл і скільки для нього відведено місця. До того ж не забувайте про необхідність розміщення робочого крісла і вільного доступу до робочого міста.

Цікаві пропозиції від «МебШоп»

Торговий майданчик «МебШоп» пропонує дуже вигідну пропозицію – при купівлі комплекту комп’ютерний стіл + крісло/стілець споживачі отримують суттєву знижку. Зайдіть в каталог магазину й ознайомтесь з великим вибором офісних стільців та крісел. Серед останніх є дуже цікаві варіанти геймерських моделей, які надзвичайно зручні та технологічні.

Окрім заявленої знижки придбання комп’ютерного столу разом з кріслом або стільцем дуже зручне з точки зору практичності: ви одразу зможете підібрати моделі, які будуть не лише гармонійно вписуватися в інтер’єр, але й – що є більш значущим – стануть єдиним ергономічним комплектом. В результаті ваше робоче місце буде практичним і комфортним.





Коментарі (0)
avatar