реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Комерціалізація "Укрпошти" = закриття відділень?

Ми, листоноші і жителі мікрорайону Дослідної, Медини та села Тихе, неодноразово зверталися зі скаргами стосовно рішення про закриття 11 відділення зв’язку, яке знаходиться за адресою: Чернігівська область, м. Прилуки, вул. Вавілова, 30, але нас чомусь не чують.

Наше поштове відділення є єдиним відділенням в цілому на даній території, бо відсутні інші альтернативні можливості. Ми обслуговуємо стратегічні об’єкти, такі як: Центральна міська лікарня (вул. Київська, 56); дитячий садочок, центр реабілітації дітей-інвалідів (вул. Низова, 60); М’ятно-дослідна станція (вул. Вавілова, 16). Також є такі підприємства: «Агропроменерго», «Київміськбуд» ім. Завгороднього, «Прометей газ», «Батуринський Гетьман», аптеки та магазини. Наше відділення обслуговує такі вулиці: Вавілова, Лєрмонтова та три провулки Лєрмонтова, три провулки Заїздських, Західну, провулок Західний, Київську, Трубарівську з провулком Трубарівським, Мединську з провулком Мединським, Дубінського, Маслова, Інтернаціоналістів, Коробова, Панченка, Семеренка, Низову та провулок Низовий – це перша дільниця, яка нараховує близько 680 дворів. Зазначимо, що дані вулиці не освітлюються та не заасфальтовані, крім Київської.

Друга дільниця обслуговує вулиці: Вавілова, Чернігівську, два провулки Чернігівські, Ботанічну, Ніжинську та провулок Ніжинський, Ждановича, Нову, Чкалова, провулок Чкалова, провулок Некрасова, два провулки 8-Березня, Київську – це більше 780 адрес. Разом ця відстань складає більше 25 км.
Третя дільниця – це досить віддалене село Тихе.

У разі скорочення 11 відділення, враховуючи організаційний робочий момент, значно збільшиться в часі обробка пошти, отримання товару, пенсійних коштів на відділенні, де буде велика кількість листонош. Окрім того, через те, що доведеться витрачати додатковий час на дорогу (близько 5 лишніх кілометрів) до доставочної дільниці, збільшиться можливість потрапити в темряву, де дільниці не освітлюються взагалі, й це в самому місті, не рахуючи село Тихе, де взагалі відсутній транспортний зв’язок.
Мешканці нашого мікрорайону долучаються до звернення, оскільки це зачіпає також і їхні інтереси.

Листоноші 11 відділення зв’язку
"Град Прилуки"



Теги:Прилуки, закриття відділень, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar