реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Комдива Пчелу з А-50 знайшли під Бердянськом

Російські ЗМІ почали публікувати перші дані щодо ліквідованих членів екіпажу російського літака дальнього радіолокаційного виявлення А-50, який збили 14 січня, а також про вбитих росіян на борту пошкодженого повітряного командного пункту Іл-22М.Список загиблих опублікував російський канал "Досье шпиона". У повідомленні підкреслюється, що цей список не є повним, оскільки на А-50 загинув увесь екіпаж, а серед тих, хто перебував на борту Іл-22М, також є втрати.

Серед ліквідованих офіцерів з екіпажів А-50 та Іл-22М є дуже високорангові особи – полковник, підполковник та два майори. У снігах під Берднянськом знайдено командира дивізії генерал-лейтенанта Пчелу. Цікаво, що окупанти позначаються у списках, не як загиблі, а нібито як "зникли безвісти".Серед російських втрат внаслідок знищення двох літаків:

Левченко В.В., підполковник, командир літака А-50;
Квасов М.А., майор, штурман літака А-50;
Шадров А.С., майор, член екіпажу А-50;
Кутузов Д.А., капітан, член екіпажу А-50;
Болясніков М.С., капітан, член екіпажу А-50;
Ізмайлов А.І., старший лейтенант, член екіпажу А-50.
Бурмістров, полковник, перебував на борту літака Іл-22М.

Окрім того, російські терористи визначилися з версією загибелі літаків. Усім ЗМІ та "воєнкорам" наказано розповсюджувати версію, що мав місце "дружній вогонь" з боку російської протиповітряної оборони. За повідомленням, навіть вже знайшли "винного" у знищенні літаків.

"Видано нові інструкції, згідно з якими підрозділи ППО в індивідуальному порядку інформуватимуться у разі "роботи" літаків ДРЛВ в зоні їхньої відповідальності. Як ви розумієте, у випадковість і невдалий збіг обставин ніхто не повірив", – сказано у повідомленні.

Збиті ЗСУ російські літаки – це дуже жирні цілі. А-50 — це летючий радар, що дозволяє бачити зверху все. Він наводить російську авіацію та крилаті ракети на цілі.Іл-22М – це цілий командний пункт у повітрі.

За повідомленням сайту "Телеграф"



Теги:російсько - українська війна, А 50, Бердянськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar