реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Комбат "Донбасу" закликав готуватися до партизанки

"Вітчизна - у небезпеці, і всіх, кому вона дорога, я закликаю почати об'єднуватися і готуватися до народної війни". З таким закликом звернувся на своїй сторінці в Facebook командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

За його словами, чекати більше нічого, а всі розмови про умиротворення агресора виявилися обманом.

"Чекати більше нічого. Я не буду писати про те, як насправді привільно почувають себе терористи в завойованих містах, як вільно можна переміститися з Донецька в РФ і назад, чим відрізняються зведення від правди", - заявив він.

Комбат закликав лідерів місцевих самооборон, воєнізованих організацій, патріотичних об'єднань з усієї України, просто звичайних громадян, які мають волю до дії, виходити на зв'язок, об'єднуватися, "старанно навчати воїнів", готувати саперів, снайперів, парамедиків, розміщення диверсійних груп, розробляти схеми оборони наших міст і сіл.

"Якщо нам найманці влаштували таке в Слов'янську - уявляєте що ми, українці, можемо влаштувати Орді на нашій землі? Та й не доведеться, швидше за все, адже вони тоді просто не наважаться. Зброя? Повірте, в потрібний момент ВОНА буде. Чи це планово зроблять завскладами по команді або в такій ситуації їх думки просто ніхто не спитає ", - пише Семенченко.

Комбат звернувся за допомогою до Президента України, Голови Верховної Ради, голови уряду, міністрів ВС, Оборони, СБУ, депутатів і чиновників.

"Робіть щось. Якщо робите, то робіть відкрито. Щоб вони знали, і ми бачили і могли підтримати. Не бійтеся паніки, ми не нація панікерів, почніть демонстративно і відкрито готувати країну до партизанської війни. Адже тоді, швидше за все, її і вести не доведеться. Вони боягузи. Негідники завжди боягузи і їм є що втрачати. ​​Або просто надайте нам допомогу. Дайте нам опертися не тільки на свої ресурси, але і на державу. і тоді народ вам буде вдячний ", - написав Семенченко.

"Ми повинні бути готові. Ще вчора. Але якщо вже упустили момент, то хоча б завтра. Я знаю що буде купа листів із звинуваченнями в паніці, піарі, передозі ліків. Я не буду тримати зла. Ви все одно прозріє, просто пізніше" , - підкреслив він.Пульс Києва



Теги:донбас, комбат Семенченко, російсько- українська війна, партизанська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar