реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Коломойський проти США

Коломойський висунув позов проти США.

Компанія Optima Vetures, контрольована Коломойським і Геннадієм Боголюбовим, подає інвестиційний позов проти Сполучених Штатів у відповідь на цивільні позови про конфіскацію їх американських активів.

Мін'юст США вважає, що, американські активи українських олігархів могли бути використані в схемах відмивання грошей, виведених з ПриватБанку. А Коломойський, як позивач вказує, що ні йому особисто, ні Боголюбову не було пред'явлено ніяких☝, від слова "зовсім ", звинувачень у вчиненні злочинів в Україні, тому США немає підстав арештовувати їх інвестиції на підставі "одностороннього тлумачення" українського законодавства щодо дій, що сталися в Україні.

Коломойський і Ко, будують свою лінію захисту на тому, що в Україні їх винними не визнають, звинувачень немає, вироку суду немає, конфіскації активів немає і виведені з «Приватбанку» гроші Україна не шукає! А якщо Україна не шукає гроші, значить, вони не були вкрадені і немає ніяких претензій. Якщо Україна не говорить про крадіжку, кому яке діло звідки гроші?

А дійсно - чому з боку України немає звинувачень, вироків, конфіскації ... Якесь розслідування ведеться? І коли суд? Чому США цікаві вкрадені в Україні гроші, а Україні ні?

Бо у наших 100% ЗЕпрокурорів і ЗЕправоохоронних органів відмазка одна "відсутність доказів", а якщо це не спрацьовує, то в справу вступають "самі незалежні" ЗЕсуди, імені портнова .

Так для того Бєня і ставив свою ляльку в преЗЕденти, щоб мати тут свою "малину".
Головне набити кишені, Бєня - патріот тільки Бєні.

Українська Феміда, епохи навеличнішого Янелоха, буває разюче сліпа. Навіть коли відверто крадуть саме у нас. Навіть коли відкрито працюють агенти спецслужб, як Деркач, якого США називають агентом російських спецслужб. Як і Дубинський, проти якого США вводять санкції за співпрацю з цим самим агентом російських спецслужб, держави-агресора і безпосередньо втягують в процес Україну.

А "какая" різниця, хуже не буде, аби не Порошенко.

Зиновій ГУЗАР



Теги:Зиновій Гузар, команда ЗЕ, олігархат, Коломойський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar